in englishpå svenskasuomeksi
Uutta!
Mikä SAY?
Kuulonhuolto
Suosituksia
Kuolutusta
SAY:n julkaisuja
Liity jäseneksi!
Yhteystiedot
Linkkejä
Arkisto
 
 UUTTA!

Tämänvuotiset XXXIX Valtakunnalliset audiologian päivät järjestetään Naantalin kylpylässä 12.-13.4.2018. Koulutuspäivien aiheina ovat auditiivinen prosessointi, kuulokojeet ja musiikki, infektiot ja audiologia sekä kuulon apuvälinettä käyttävän lapsen ja nuoren hyvä kuntoutuskäytäntö –suositus. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen kohdasta koulutusta.

Vuosikokouskutsu
SAY:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 12.4.2018 kello 11.45 alkaen Valtakunnallisten audiologian päivien koulutustiloissa Naantalin kylpylässä, Matkailijantie 2, 21100 Naantali. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat. Lisäksi käsitellään yhdistyksen sääntömuutoksia. Kokouksessa ovat puhe- ja äänivaltaisia kaikki yhdistyksen jäsenet. Tervetuloa!
Hallitus

SAY on myöntänyt vuoden 2017 (4000 €) apurahan yliopisto-opettaja, knk-erikoislääkäri Venla Lohelle. Aiheena on: Ikääntyvien kuulo – epidemiologinen seurantatutkimus. Onnittelut!
Kansainvälistä audiologian päivää vietetään 10.10 Lue lisää päivästä https://www.facebook.com/audiologistsday.
Opetus- ja kulttuuriministeriön audionomikoulutuksen kehittämiseksi syksyllä 2013 asettaman työryhmän raportti on luettavissa ja ladattavissa osoitteesta:

http://www.minedu.fi/export/sites/default/OPM/Julkaisut/2013/liitteet/tr12.pdf?lang=fi

Audionomikoulutusraporttiin ministeriön pyytämiltä tahoilta tulleet lausunnot löytyvät sivulta:

http://www.hare.vn.fi/mAsiakirjojenSelailu.asp?h_iID=19783&tVNo=4&sTyp=Selaus